Ibu bapa amat meniktiberatkan bahan-bahan yang digunakan dalam minuman dan makanan untuk bayi dan anak-anak kecil mereka.

Selain mempunyai pensijilan halal, produk susu tepung formula untuk kanak-kanak keluaran Madina iaiu N7Plus yang mempunyai tujuh kelebihan antaranya membantu perkembangan otak dan minda yang cergas, membantu menambahkan selera makan kanak-kanak, membantu menambahkan sel darah merah dan membantu untuk mengatasi masalah sembelit.

“Susu formula N7Plus juga mengandungi bahan kismis dan getah Arab, Al Manna, yang membantu menajamkan memori dan minda,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Madina Food Industries, Muhammad Rizal Osman.

Susu tepung formula untuk kanak-kanak yang mengandungi kismis dan Al Manna yang merupakan makanan sunnah.

Muhammad Rizal Osman

Halfest Jakim 2019 merupakan usahama Jakim dan Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (Maiwp) dalam mengetengahkan usahawan dari golongan asnaf serta mempromosi budaya halal bukan sahaja kepada usahawan dan pengguna Islam, tetapi juga bukan Islam dengan memberikan pendedahan yang lebih terperinci mengenai produk dan perkhidmatan yang dipersijilkan halal.

Ia merupakan penganjuran edisi ke-8 sejak 2011, dan tahun ini menyaksikan lebih 520 ruang pameran dengan 7,000 produk unik halal diketengahkan sebagai tarikan kepada pengunjung.

Mula dibuka kepada orang ramai sejak Rabu 4 September sehingga Ahad 8 September 2019, dan waktu operasi pada Sabtu dan Ahad adalah dari pukul 10 pagi hingga 9 malam.

Kemasukan adalah percuma! Anda hanya perlu mendaftar di kaunter pendaftaran di MIECC.

Tags:
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rating*

Go top