Partners

Top Clients Reviews

Nurul iman rizqah... umur dua tahun ☺️ Nurul skrg ni sht... x penah demam lg... last demam mase cucuk 1tahun lebih 🤭.. Pipi pin dah tembam.. Bagus sangat susu ni.. Alhamdulillah

Puan Siti solha Perak

Yey, dah sampai dah, dah 2 kali repeat order, hari2 minum, mmg terbaiklah

Puan Liana Ali

Repeat order lagi.. Sedap.. Thanx seller 👍👍👍👍

En Nazri
Feedback

Leave your Review

Maecenas est dui, commodo a rutrum eget, interdum vel lorem. Aliquam euismod dapibus turpis, vitae placerat purus vestibulum non. Pellentesque ut nisi viverra, dictum nisi sed.

Testimonials

What our clients say

Nurul iman rizqah... umur dua tahun ☺️ Nurul skrg ni sht... x penah demam lg... last demam mase cucuk 1tahun lebih 🤭.. Pipi pin dah tembam.. Bagus sangat susu ni.. Alhamdulillah

Puan Siti solha Perak

Yey, dah sampai dah, dah 2 kali repeat order, hari2 minum, mmg terbaiklah

Puan Liana Ali

Repeat order lagi.. Sedap.. Thanx seller 👍👍👍👍

En Nazri

Support produk muslim👍👍

Pemilik Bidanz Therapy & Spa

Umar Al Hafeez.. umur setahun 10 bulan
Dulu minum susu lain dia asyik sembelit..minuk susu N7Plus nie dh xsembelit.. selera makan pun ok.. memang akan repeat setiap. bulan 😉

Puan Nordinie Perak

Annur Zara Medina😊2 tahun 10 bulan
Alhamdulillah anak takdak masalah sembelit dan tak dak masalah makan

Puan Annis Shah Alam

Faheem 1tahun 9 bulan.
Hehehe.. okay die ngan susu ni. Nampak nak makan tu lebih dri biasa. Dulu memilih. skrg ni die dah sennag makan. ✅✅

Puan Shuhada Terengganu

Syarifah ulya husna 1 tahun 8 bulan
Alhamdulillah anak takdak masalah sembelit dan tak dak masalah makan

Puan Siti Masriah Jitra
Go top